matkustaa Israeliin orienttravelin kanssa

Koe Israel

Orient Travelin kanssa

Tel Aviv

Koe Israel

Orient Travelin kanssa

matkustaminen Israeliin

Koe Israel

Orient Travelin kanssa

matkat Israelissa

Koe Israel

Orient Travelin kanssa

Tel Aviv

Koe Israel

Orient Travelin kanssa

matkat Israelissa

Koe Israel

Orient Travelin kanssa

Jerusalem

Koe Israel

Orient Travelin kanssa

matkustaa Israeliin orienttravelin kanssa

Koe Israel

Orient Travelin kanssa

Jerusalem skyline

Koe Israel

Orient Travelin kanssa

Jaffa

Koe Israel

Orient Travelin kanssa

Kartta paikasta Koe Israel


Päivä 1. Suomi– Tel Aviv

Lento Skandinaviasta Tel Avivin lentokentälle, jossa tapaamme edustajamme, joka vie meidät hotelliimme yöpymistä varten.

Päivä 2–3. Itsenäistä aikaa Tel Avivissa

Päivät vietetään itsenäisesti kiehtovassa Tel Avivissa. Voimme valita vierailun upeaan taidemuseoon, kävellä pitkin satamaa sen monien ravintoloiden, kahviloiden ja myymälöiden joukossa tai miksi emme menisi rannalle aurinkoa ottamaan ja rentoutumaan. Toinen vaihtoehto on vierailla Sarona Templers -siirtokunnassa, saksalaisessa asutuskeskuksessa, joka kuului pitkään armeijalle Azrieli Towersien lähellä. Vanhat rakennukset on kunnostettu, ja siellä on nyt pieniä myymälöitä, ravintoloita ja kahviloita. Kiehtovan kokemuksen saamiseksi voimme käydä Carmel Market -markkinoilla ja kuljeskella ruokakojujen ja myyjien labyrintissä. Siellä on vaatteita, juustoja, käsitöitä ja jopa käsintehtyä jachunia – perinteistä jemeniläistä ruokaa. Yöpyminen hotellissa Tel Avivissa. (Aamiainen sisältää)


Päivä 4. Tel Aviv – Jerusalem (ryhmäkiertoajelu, johon sisältyy muun muassa Oliivimäki, kuningas Daavidin hauta, Länsimuuri, Pyhän haudan kirkko ja Yad Vashem)

Kirjaudumme ulos hotellistamme aamulla, ja meidät noudetaan bussilla kierrokselle Jerusalemiin. Aloitamme päivän vierailemalla Oliivimäellä, jolla nautimme upeista näkymistä kaupunkiin. Vierailemme sitten kuningas Daavidin haudalla, huoneessa, jossa Jeesus söi viimeisen ateriansa opetuslapsien kanssa, ja Dormition-luostarissa Siionin kukkulalla. Sitten on aika vierailla vanhassakaupungissa ja kävelemme armenialaisten ja juutalaisten kaupunginosien läpi Länsimuurille (jota kutsutaan myös Itkumuuriksi) ja jatkamme kristittyyn kortteliin. Kävelemme samalla tiellä, jolla Jeesus käveli ristin kanssa ristisaaton ympäröimänä, eli Via Dolorosalla, "Kärsimysten tiellä". Pysähdymme Pyhän haudan kirkkoon, johon Jeesus haudattiin, ja jossa hän nousi sitten ylös. Seuraava pysähdys on Yad Vashem, kuuden miljoonan Holokaustin aikana kuolleen juutalaisen muistopaikka, joka sijaitsee kaupungin uudemmissa osissa (alle 10-vuotiaat lapset eivät voi vierailla Yad Vashemissa sen arkaluonteisen sisällön vuoksi).

HUOMIO: Jos tämä päivä on juutalaisten juhlapyhä, vierailu Yad Vashemiin korvataan vierailulla viehättävään Ein Karemin kylään, joka on Johannes Kastajan perinteinen syntymäpaikka. Vierailemme kylässä myös samannimisessä kirkossa, Mary’s spring -lähteellä, ja meillä on myös aikaa kävellä kapeilla kujilla.

Kierroksen jälkeen ajamme hotelliimme Jerusalemiin yöpyäksemme siellä. (Aamiainen sisältää)

Päivä 5. Itsenäistä aikaa Jerusalemissa

Päivä vietetään itsenäisesti Jerusalemissa. Siellä on paljon nähtävää ja löydettävää! Voimme palata takaisin pyhiin paikkoihin, joita haluamme tutkia enemmän, tai vierailla niissä, joita emme nähneet eilen. Siellä on myös värikkäitä basaareja ja kuuluisa Ben Yehuda, jossa on myymälöitä, ravintoloita ja kahviloita. Länsimuurilla voimme vierailla Davidson Centerissä, joka on Jerusalem Archeological Parkissa sijaitseva historiallinen museo, tai vierailla Mahaneh Yehuda Market -markkinoilla, joilla on aitoja ravintoloita ja ruokakojuja, ja nauttia ainutlaatuisesta tunnelmasta värien, tuoksujen ja makujen keskellä. Yöpyminen hotellissa Jerusalemissa. (Aamiainen sisältää)

Päivä 6. Jerusalem – Suomi

Kuljetus lentokentälle paluulennolle Skandinaviaan. (Aamiainen sisältää)

Matkaa voidaan pidentää edullisesti ylimääräisillä auringolle ja uimiselle omistetuilla päivillä.

Katso hinnat/pyydä tarjous
Katso hinnat/pyydä tarjous