kiertomatkat egyptissä

Olemme Orient Travel

Olemme Orient Travel

Olemme Orient Travel


Orient Travel on antanut vaadittavat takuut Kammarkollegietille matkatakuulain mukaisesti.

Me Orientenresorilla haluamme jakaa kokemuksemme ja tietomme niistä maailman paikoista, joista on tullut osa meitä vuosien varrella. Kokemuksemme kautta meillä on mahdollisuus ja tiedot tehdä ainutlaatuisia henkilökohtaisia matkoja, joita kuljetat mukana muistoissasi loppuelämäsi ajan.

Orientenresorin idea on ollut olemassa vuodesta 2004 lähtien, ja sitä on kehitetty niinä vuosina, jolloin asuimme Egyptissä, ja hiottu Smålandissa, missä nyt olemme. Teemme tiivistä yhteistyötä Uffe Christensenin ja Sören Theisenin kanssa, jotka ovat erikoistuneet matka-alueilleen.

Kaikki matkamme on suunniteltu huolellisesti eri paikoista saamamme kokemuksen perusteella. Korkean laadun takaamiseksi olemme päättäneet tehdä yhteistyötä vain ammattimaisten toimittajien kanssa ja valinneet hotellit, joiden taso on korkea. Ja valitsemme aina parhaan lentoyhteyden, jotta matka olisi mahdollisimman sujuva ja mukava matkustajillemme.

Hintaan sisältyy kaikki mitä tarvitset

Hintaan sisältyy kaikki mitä tarvitset


Olemme sisällyttäneet Smålandin hintoihimme kaiken, mikä niihin voidaan sisällyttää: lennot ja lentoverot, kaikki kuljetukset, retket, opastukset, majoitukset ja useimmat ateriat – usein täysihoidon. Tämä tarkoittaa, että mitään muuta ei lisätä kuin viisumit ja omat vapaaehtoiset kulut. Joissakin kohteissa matkan hintaan sisältyy jopa viisumi. Toivomme, että pystymme aina tarjoamaan kohtuuhintaisia matkoja.

LIIKETOIMINTAIDEAMME

LIIKETOIMINTAIDEAMME


Järjestämme ja tarjoamme kulttuurimatkoja ja aavikkoretkiä sekä räätälöityjä matkoja toivomusten mukaan, kaikki pieninä yksityisinä ryhminä, jotka tarjoavat mahdollisuuden lähempään kontaktiin kulttuuriin ja ihmisiin maissa, joihin matkustamme. Harkitut matkaohjelmat, joissa on ylimääräinen ulottuvuus. Historiallisen näkökulman lisäksi pyrimme näyttämään todellista ja nykypäivän elämää, mikä antaa koko matkalle yhteyden ja läheisyyden, johon voi vastata. Matkustajiemme tulisi tuntea osallistuvansa kulttuuriin, tuntea sykkeen.

VISIOMME JA YLEISET TAVOITTEET

VISIOMME JA YLEISET TAVOITTEET


Unohtumattomat matkakokemuksiet. Jokaisen matkan tulisi tarjota kokemuksia henkilökohtaisista kohtaamisista, lämmöstä ja kulttuuritietämystä/ymmärrystä sekä menneisyydestä että nykyisyydestä.

MISSIOMME

MISSIOMME


Järjestää pakettimatkoja korkealaatuisissa pienissä yksilöllisissä ryhmissä, jotka ovat harkittuja ja huolellisesti suunniteltuja. Matkareitti, majoitus, kuljetukset, vierailut ja etenkin ruoka on suunniteltava hyvin, jotta kokonaisuus pysyy korkealaatuisena ja jotta keskittyminen ja energia voidaan kohdistaa kokemuksiin. Viemme matkustajamme kulttuurin syvyyksiin ja paikkoihin, joissa vierailemme ollen suorassa kontaktissa ihmisten kanssa ja osallistuen heidän kokemuksiinsa.

LUPAUKSEMME

LUPAUKSEMME


Hyvin organisoidut ja harkitut matkaohjelmat reittisuunnitelman, majoituksen, kuljetusten, vierailujen, opastuksen ja aterioiden suhteen, jotta energia voidaan kohdistaa matkakokemukseen.
Viemme sinut lähemmäksi ja annamme matkalle yhteyden sekä menneisyyteen että nykyisyyteen.
Pyrimme luomaan aina inhimillisen ulottuvuuden luodaksemme henkilökohtaisemman matkakokemuksen.

Tutustu meidän

Ominaisuudet

Tutustu meidän

Edut

Tutustu meidän

Keskeiset arvot

Läheisyys luo uteliaisuutta ja tekee matkasta kiehtovan.

Lähellä – henkilökohtainen

Historiallisten kohteiden lisäksi viemme asiakkaan jokapäiväiseen elämään ja avaamme ovia, jotka luovat kontaktin ihmisiin ja rakentavat kulttuurisiltoja.

Kiehtova

Menemme valtaväylien ulkopuolelle ihmisten koteihin ja saamme kokemuksia, joita vain harvat saavat.

Uteliaisuus

Olemme kiinnostuneita tosielämästä, ihmisistä ja kulttuuritapaamisista – kuten myös matkustajamme. Matkamme herättävät uteliaisuuden ja saavat aikaan kysymyksiä sekä lisääntyvää kiinnostusta ja tietoa.

Ahmed Hafez

- Matkatuottaja

Ahmed on työskennellyt matkailualalla vuodesta 2002 lähtien. Hänen pitkän kokemuksensa sekä suuren verkoston ansiosta Ahmed vastaa Orient Travelin matkasuunnittelusta sekä matkanjärjestäjien valinnasta ja tämä takaa laadun sekä palvelun tason.

Helga Bolt

- Asiakaspalvelu

Syntynyt ja kasvanut Smålandissa, taidevalokuvaajan koulutus Kööpenhaminasta, asunut useita vuosia Egyptissä. Helga vastaa hallinnosta Ruotsissa ja Tanskassa.