Egypti


Egypti


Egyptissä on kaikki historiallisesta Kairosta ja mahtavasta Niilistä aavikon keitaisiin ja meren lämpöön saakka. Upea tapa kokea tämä ihmeellinen maa on Niilin risteily, joka on mukava tapa liukua hitaasti Niilillä. Tutustu muinaisen Egyptin upeaan historiaan kaikkien faaraoiden rakennusten kautta.

Kiitos ikimuistoisesta matkasta Egyptiin

Kiitos ikimuistoisesta matkasta Egyptiin


Lähdin ystäväni kanssa toteuttamaan pitkäaikaista haavetta tutustua muinaisen Egyptin historiaan ja sain paljon enemmän kuin odotin. Matkajärjestelyt joustavasti haluamaamme ajankohtaan ja palvelutaso, jota emme osanneet odottaa loivat pohjan huikealle matkalle. Meistä pidettiin huolta lentokoneen laskusta paluumatkalle niin hyvin että kaikista järjestelyistä huolehtiminen unohtui itseltä kokonaan ja pystyin vain nauttimaan matkakohteiden upeasta annista. Oma loistava opas ja kuljettaja vain meille kahdelle ylitti kaikki odotukset ja historiallisten kohteiden lisäksi saimme tutustua paikalliseen elämään ja nykyisyyteen todella mielenkiintoisella tavalla. Kiitos siitä.
Vaikea kuvata kaikkia niitä hienoja retkiä ja järjestelyitä, joista en keksi mitään moitittavaa. Laivan takkuillut nettiyhteyskin korvattiin hetkessä omalla kannettavalla nettitukiasemalla. Matka tarjosi vielä hienomman kokemuksen Egyptistä kuin osasin odottaa. Tulen ehdottomasti käymään läpi muunkin matkatarjontanne tarkalla silmällä.

LUE LISÄÄ

Tutustu meidän

Matkat kohteeseen Egypti

Enemmän

Matkamme

Tutustu kaikkiin matkoihin