Löydä määränpääsi täältä

Egypti


Egyptissä on kaikki historiallisesta Kairosta ja mahtavasta Niilistä aavikon keitaisiin ja meren lämpöön saakka. Upea tapa kokea tämä ihmeellinen maa on Niilin risteily, joka on mukava tapa liukua hitaasti Niilillä. Tutustu muinaisen Egyptin upeaan historiaan kaikkien faaraoiden rakennusten kautta.

Utforska

Egypti

Matkojen lukumäärä: 5 st

Lue lisää

Georgien


Upplev georgiska festmåltider, goda vinprovningar och den mäktiga bergskedjan Kaukasus höjder. Georgien ligger i södra Kaukasus där Europa möter Asien. Landet har genom historien varit ett utsatt byte för regionens stormakter Persien, Turkiet och Ryssland.

Utforska

Georgien

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Indonesia


Indonesian saarimaailma on maaginen matkakohde, jossa on reheviä vuoria, sademetsiä, paratiisirantoja ja koralliriuttoja. Kun yhdistämme kaiken sen rikkaaseen historiaan ja kiehtovaan kulttuuriin, saamme kokea maan uskomattoman monimuotoisuuden. Koe tämä kiehtova maa matkallamme kiehtovaan Indonesiaan.

Utforska

Indonesia

Matkojen lukumäärä: 4 st

Lue lisää

Intia


Suuri monimuotoisuus ja ihmisten ja värien loputon joukko ovat muutamia Intian todellisista tunnusmerkeistä. Intia on suuri maa, jossa on monia kulttuurisia ja historiallisia nähtävyyksiä, jotka ovat hajautuneet ympäri maata. Tarjoamme useita matkaphjelmia, joiden lähtöpaikka on Kultainen kolmio, sekä matkoja Keralaan ja Ladakhiin. Koe tämä kiehtova ja värikäs maa meidän Intian matkallamme.

Utforska

Intia

Matkojen lukumäärä: 8 st

Lue lisää

Israel


Israelissa on paljon historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä! Israelin rikas historia on läsnä kaikissa Pyhän maan osissa, ja voimme vierailla siellä Raamatun tärkeimmissä paikoissa tai ottaa aurinkoa ja uida Tel Avivissa. Tarjoamme Israeliin sekä ryhmämatkoja että yksilöllisesti järjestettyjä matkoja, mukaan lukien ryhmämatkamme Israelin Pyhään maahan, jossa matkustamme eri aikakausien läpi Jerusalemissa ja Tiberiaksessa.

Utforska

Israel

Matkojen lukumäärä: 6 st

Lue lisää

Jordania


Pitkä ja kiehtova historia, Petran kalliokaupunki ja Kuollutmeri tekevät Jordaniasta hienon matkakohteen. Jordania on yksi vauraimmista arabimaista. Kuninkaallinen perhe, jota pidetään profeetta Muhammedin suorina jälkeläisinä, on nauttinut pitkään laajaa kunnioitusta. Matka Jordaniaan on hieno tapa kokea tämä upea maa.

Utforska

Jordania

Matkojen lukumäärä: 5 st

Lue lisää

Kambodža


Kambodža tarjoaa upean luontonsa ja muinaisten temppeliensä ansiosta paljon hienoja kokemuksia. Vilkas kulttuuri ja vaikuttava historia tekevät maasta kiehtovan matkakohteen ja upean tavan kokea tämä maa, mutta myös sen yhtä kiehtova naapurimaa on tämän vaikuttavaan Kambodžaan ja klassiseen Vietnamiin suuntautuvan matkamme varrella.

Utforska

Kambodža

Matkojen lukumäärä: 3 st

Lue lisää

Malesia


Kiehtovia matkoja Malesiaan Kaakkois-Aasiassa. Malesia on kiehtova, monikulttuurinen maa, joka tunnetaan valkoisista paratiisirannoistaan, upeista sademetsistään ja nykyaikaisista suurkaupungeistaan. Maa koostuu kahdesta osasta: Malesian niemimaasta ja Pohjois-Borneosta, ja maassa yhdistyvät monet erilaiset kulttuurit, uskonnot ja väestöryhmät. Koe Malesian monipuolisuus matkallamme Malesian sademetsään, Kuala Lumpuriin ja Langkawille.

Utforska

Malesia

Matkojen lukumäärä: 6 st

Lue lisää

Marokko


Marokko on maa, jossa nykyaika ja historia todella elävät rinnakkain, ja maa, jossa on vilkas, elinvoimainen kulttuuri, jossa voi lumoutua upeasta monimuotoisuudesta ja kauneudesta. Atlantin rannikon vilkkaista kaupungeista ja legendaarisesta, värikkäästä Marrakechista Saharan autiomaan rauhalliseen hiljaisuuteen ja mahtaviin lumihuippuisiin Atlasvuoriin saakka. Koe tämä kiehtova ja värikäs maa meidän Marokon matkallamme.

Utforska

Marokko

Matkojen lukumäärä: 4 st

Lue lisää

Oman


Eksoottisella Omanilla on elinvoimainen, hyvin säilynyt kulttuuri ja monipuolinen, erittäin kaunis luonto. Arabialaiset beduiinit esittävät miekkatansseja, ja maan monilla merimiehillä on omat laulunsa. Matka Omaniin on hieno tapa kokea tämä upea maa.

Utforska

Oman

Matkojen lukumäärä: 2 st

Lue lisää

Sri Lanka


Ceylonilla, joksi Sri Lankaa kutsuttiin aiemmin, on erittäin kiehtova ja monipuolinen luonto, vilkas kulttuuri ja historia sekä runsas eläimistö, johon kuuluu kaikkea norsuista ja leopardeista rikkaaseen linnustoon saakka. Matkallamme kiehtovaan Sri Lankaan koemme kaiken aaltoilevista teeplantaaseista ainutlaatuiseen Sigiriya-kallioon saakka, joka nousee suoraan maisemasta. Sri Lanka tarjoaa monia mahdollisuuksia sekä kiehtoviin luontoelämyksiin että rikastuttaviin kohtaamisiin maan upean värikkään kulttuurin ja historian kanssa.

Utforska

Sri Lanka

Matkojen lukumäärä: 4 st

Lue lisää

Vietnam


Anna kiehtovan Vietnamin lumota sinut – se on maa, jossa on kaikkea. Maalla on rikas muinainen ja moderni historia, vilkkaita megakaupunkeja ja upea luonto. Kiertomatkamme luonnonkauniiseen Vietnamiin on täydellinen tapa kokea kaikki se, mitä Vietnam tarjoaa. Uskonnolliset temppelit, rehevät riisipellot, värikäs katuelämä ja hienot ruokailukokemukset ovat vain osa kaikesta siitä, mitä Vietnam tarjoaa.

Utforska

Vietnam

Matkojen lukumäärä: 8 st

Lue lisää