Löydä määränpääsi täältä

Armenia


Tarjoamme useita jännittäviä matkoja Armeniaan. Jotkut maailman vanhimmista kirkoista ja luostareista sijaitsevat kauniisti vuoristomaisemissa. Jossain Kaukasuksella Euroopan uskotaan erottautuneen Aasiasta. Maanosien välillä ei kuitenkaan ole jyrkkää luonnollista rajaa, ei maantieteellisesti eikä kulttuurisesti. Tutustu tähän jännittävään ja värikkääseen maahan matkallamme Armeniaan.

Utforska

Armenia

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Bhutan


Matkustaminen Bhutaniin on kaikkien unelma! Tässä myyttisessä maassa, joka sijaitsee mahtavan Himalajan vuoriston juurella, buddhalaiset paikalliset toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi. Täällä vallitsee Shangri-Laa muistuttava rauhallisuus, ja matkustaminen tässä luonnonkauniissa maassa tuo elämään todella lisäulottuvuuden.

Räätälöimme matkasi Bhutaniin, lähetä pyyntösi täyttämällä alla oleva lomake. Tervetuloa Bhutaniin Orient Travelin kanssa!

Utforska

Bhutan

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Botswana


Tule mukaan upealle safarimatkalle Botswanaan, koe norsuparatiisi Chobe ja vaikuttava Okavangon suisto – maailman suurin sisämaan suisto. Botswanassa kaikki on ”kaukana tiestä”, ja matkustamme autolla, veneellä ja lentokoneella, jotta pääsemme kaikkiin maan upeisiin paikkoihin. Yksi vinkki on tehdä kiertomatka läheisille Victorian putouksille Zimbabween, jonka voi tehdä päiväretkenä tai pidempäänkin.

Räätälöimme matkasi Botswanaan, lähetä toiveesi täyttämällä alla oleva lomake. Tervetuloa Botswanaan Orient Travelin kanssa!

Utforska

Botswana

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Burma


Valitse jännittävistä matkoista Burmaan. Koskematon luonto, rikas historia ja vieraanvarainen burmalainen kulttuuri tekevät matkasta unohtumattoman. Myanmar, joka siirtomaa-aikana sai nimekseen Burma, on yksi harvoista maista maailmassa, joka pystyy yhä häkellyttämään kävijät koskemattomalla luonnollaan mutta myös rikkaalla historiallaan, kulttuurillaan ja elävillä perinteillään. Koe tämä jännittävä ja värikäs maa matkallamme Burmaan.

Utforska

Burma

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Dubai


Koe tämä jännittävä ja värikäs maa matkallamme Dubaihin. Yhdistyneet arabiemiirikunnat tunnetaan suuresta rikkaudestaan ja upeista rakennuksistaan. Maa koostuu seitsemästä emiraatista, joista Dubai ja Abu Dhabi ovat suurimmat ja rikkaimmat. Tarjoamme nyt mahdollisuuden kokea maa kaikessa loistossaan sekä yksittäisenä matkakohteena että yhdessä esimerkiksi Omanin kanssa. Voit myös tehdä maassa lyhyemmän tai pidemmän välilaskun, kun matkustat Aasiaan ja teet välilaskun Dubaissa tai Abu Dhabissa.

Utforska

Dubai

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Egypti


Egyptissä on kaikki historiallisesta Kairosta ja mahtavasta Niilistä aavikon keitaisiin ja meren lämpöön saakka. Upea tapa kokea tämä ihmeellinen maa on Niilin risteily, joka on mukava tapa liukua hitaasti Niilillä. Tutustu muinaisen Egyptin upeaan historiaan kaikkien faaraoiden rakennusten kautta.

Utforska

Egypti

Matkojen lukumäärä: 5 st

Lue lisää

Etelä-Afrikka


Tule mukaan yhdelle monista jännittävistä matkoistamme Etelä-Afrikkaan! Etelä-Afrikka todella vangitsee koko Afrikan olemuksen. Etelä-Afrikka tarjoaa uskomattoman monipuolisen luonnon aina pohjoisen Kruger-puistosta etelän upeisiin rannikkomaisemiin ja Kapkaupungin ulkopuolella sijaitseville viinitarhoille. Myös kulttuurisesti Etelä-Afrikka on todellinen sulatusuuni, sillä tähän jännittävään maahan on historian saatossa syntynyt tai saapunut monenlaisia etnisiä ryhmiä ja kulttuureja.

Utforska

Etelä-Afrikka

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Georgia


Laaja valikoima mielikuvituksellisia matkoja Georgiaan. Koe georgialaisia juhlia, hienoja viininmaistiaisia ja mahtava Kaukasuksen vuoristo. Georgia sijaitsee Etelä-Kaukasuksella, jossa Eurooppa kohtaa Aasian. Maa on kautta historian ollut alueen suurvaltojen – Persian, Turkin ja Venäjän – kohteena. Koe tämä jännittävä ja värikäs maa Georgian matkallamme.

Utforska

Georgia

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Indonesia


Indonesian saarimaailma on maaginen matkakohde, jossa on reheviä vuoria, sademetsiä, paratiisirantoja ja koralliriuttoja. Kun yhdistämme kaiken sen rikkaaseen historiaan ja kiehtovaan kulttuuriin, saamme kokea maan uskomattoman monimuotoisuuden. Koe tämä kiehtova maa matkallamme kiehtovaan Indonesiaan.

Utforska

Indonesia

Matkojen lukumäärä: 4 st

Lue lisää

Intia


Suuri monimuotoisuus ja ihmisten ja värien loputon joukko ovat muutamia Intian todellisista tunnusmerkeistä. Intia on suuri maa, jossa on monia kulttuurisia ja historiallisia nähtävyyksiä, jotka ovat hajautuneet ympäri maata. Tarjoamme useita matkaphjelmia, joiden lähtöpaikka on Kultainen kolmio, sekä matkoja Keralaan ja Ladakhiin. Koe tämä kiehtova ja värikäs maa meidän Intian matkallamme.

Utforska

Intia

Matkojen lukumäärä: 8 st

Lue lisää

Israel


Israelissa on paljon historiallisia ja kulttuurisia nähtävyyksiä! Israelin rikas historia on läsnä kaikissa Pyhän maan osissa, ja voimme vierailla siellä Raamatun tärkeimmissä paikoissa tai ottaa aurinkoa ja uida Tel Avivissa. Tarjoamme Israeliin sekä ryhmämatkoja että yksilöllisesti järjestettyjä matkoja, mukaan lukien ryhmämatkamme Israelin Pyhään maahan, jossa matkustamme eri aikakausien läpi Jerusalemissa ja Tiberiaksessa.

Utforska

Israel

Matkojen lukumäärä: 6 st

Lue lisää

Jordania


Pitkä ja kiehtova historia, Petran kalliokaupunki ja Kuollutmeri tekevät Jordaniasta hienon matkakohteen. Jordania on yksi vauraimmista arabimaista. Kuninkaallinen perhe, jota pidetään profeetta Muhammedin suorina jälkeläisinä, on nauttinut pitkään laajaa kunnioitusta. Matka Jordaniaan on hieno tapa kokea tämä upea maa.

Utforska

Jordania

Matkojen lukumäärä: 5 st

Lue lisää

Kambodža


Kambodža tarjoaa upean luontonsa ja muinaisten temppeliensä ansiosta paljon hienoja kokemuksia. Vilkas kulttuuri ja vaikuttava historia tekevät maasta kiehtovan matkakohteen ja upean tavan kokea tämä maa, mutta myös sen yhtä kiehtova naapurimaa on tämän vaikuttavaan Kambodžaan ja klassiseen Vietnamiin suuntautuvan matkamme varrella.

Utforska

Kambodža

Matkojen lukumäärä: 3 st

Lue lisää

Kaukasus


Jännittäviä matkoja Etelä-Kaukasukselle Mustanmeren länsipuolelle ja Kaspianmeren itäpuolelle. Koko alue oli aiemmin osa Neuvostoliittoa. Nykyään Etelä-Kaukasus koostuu kolmesta itsenäisestä valtiosta: Georgiasta, Armeniasta ja Azerbaidžanista, ja me järjestämme matkoja kaikkiin kolmeen maahan.

Utforska

Kaukasus

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Kenia


Lähde taianomaiselle safarimatkalle Keniaan, maahan, joka tarjoaa vertaansa vailla olevia safarimatkoja useissa upeissa kansallispuistoissa, kuten Masai Marassa. Täällä pääset kokemaan ”Big Five” -eläimet, vaeltavat gnut ja seeprat sekä lukuisat muut eläimet, läheltä ja henkilökohtaisesti. Unohtumattoman safarin jälkeen voit päättää matkasi Keniaan kauniilla paratiisirannoilla Intian valtamerellä.

Räätälöimme matkasi Keniaan, lähetä pyyntösi täyttämällä alla oleva lomake. Lämpimästi tervetuloa Keniaan Orient Travelin kanssa!

Utforska

Kenia

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Malesia


Kiehtovia matkoja Malesiaan Kaakkois-Aasiassa. Malesia on kiehtova, monikulttuurinen maa, joka tunnetaan valkoisista paratiisirannoistaan, upeista sademetsistään ja nykyaikaisista suurkaupungeistaan. Maa koostuu kahdesta osasta: Malesian niemimaasta ja Pohjois-Borneosta, ja maassa yhdistyvät monet erilaiset kulttuurit, uskonnot ja väestöryhmät. Koe Malesian monipuolisuus matkallamme Malesian sademetsään, Kuala Lumpuriin ja Langkawille.

Utforska

Malesia

Matkojen lukumäärä: 6 st

Lue lisää

Marokko


Marokko on maa, jossa nykyaika ja historia todella elävät rinnakkain, ja maa, jossa on vilkas, elinvoimainen kulttuuri, jossa voi lumoutua upeasta monimuotoisuudesta ja kauneudesta. Atlantin rannikon vilkkaista kaupungeista ja legendaarisesta, värikkäästä Marrakechista Saharan autiomaan rauhalliseen hiljaisuuteen ja mahtaviin lumihuippuisiin Atlasvuoriin saakka. Koe tämä kiehtova ja värikäs maa meidän Marokon matkallamme.

Utforska

Marokko

Matkojen lukumäärä: 4 st

Lue lisää

Namibia


Safariloma Namibiassa, harvaan asutussa maassa, jossa on laaja erämaa ja paljon erilaisia mahdollisuuksia, tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia. Sossusvleyn kumpuilevista punaisista dyyneistä, myyttisestä Skeleton Coastista ja Kalaharin loputtomista laajoista alueista Etoshan kansallispuiston vilkkaaseen villieläimistöön, Atlantin rannikon valaiden tarkkailuun ja pääkaupunki Windhoekiin. Namibian matkan voi yhdistää Botswanan Okavangon suistoalueeseen ja Chobe-kansallispuistoon.

Räätälöimme matkasi Namibiaan, lähetä pyyntösi täyttämällä alla oleva lomake. Tervetuloa Namibiaan Orient Travelin kanssa!

Utforska

Namibia

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Nepal


Matka Nepaliin on todella elämänkokemus, jonka muistat pitkään. Alankojen vilkkaasta eläimistöstä Kathmandun vilkkaille kaduille ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, maailman korkein vuori vaikuttavalla Himalajan vuoristoalueella! Nepal on todella vastakohtien maa, joka tarjoaa rikkaan historian ja värikkään kulttuurin, jossa on monia eri kansoja ja uskontoja.

Räätälöimme matkasi Nepaliin, lähetä toiveesi täyttämällä alla oleva lomake. Tervetuloa Nepaliin Orient Travelin kanssa!

Utforska

Nepal

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Oman


Eksoottisella Omanilla on elinvoimainen, hyvin säilynyt kulttuuri ja monipuolinen, erittäin kaunis luonto. Arabialaiset beduiinit esittävät miekkatansseja, ja maan monilla merimiehillä on omat laulunsa. Matka Omaniin on hieno tapa kokea tämä upea maa.

Utforska

Oman

Matkojen lukumäärä: 2 st

Lue lisää

Qatar


Qatar on hyvin rikas maa, jolla on valtavat öljyn ja maakaasun muodossa olevat luonnonvarat. Qatar sopii erinomaisesti välilaskupaikaksi, kun matkustat välilaskulla Dohassa, viivy pari yötä ja koe yksi Arabian niemimaan metropoleista, jossa on upeaa arkkitehtuuria ja jännittävää kulttuuria. Järjestämme kaikki palvelut Qatarissa; viisumit, kuljetukset, hotellivaraukset ja laajan valikoiman opastettuja kierroksia. Ota meihin yhteyttä, niin saat lisätietoja Qatarin matkoistamme.

Utforska

Qatar

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Saudi-Arabia


Saudi-Arabia on jännittävä uusi matkakohde, joka ottaa nykyään avosylin vastaan matkailijoita kaikkialta maailmasta. Maa on paljon muutakin kuin rikas öljymaa ja maailman toiseksi suurimman uskonnon koti. Vaikuttavan historiansa, jännittävän kulttuurinsa ja upean luontonsa ansiosta Saudi-Arabia on todella tutkimaton helmi niille, jotka haluavat kokea tavallisuudesta poikkeavan matkan. Lue lisää kaikista Saudi-Arabian matkoistamme.

Utforska

Saudi-Arabia

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Sri Lanka


Ceylonilla, joksi Sri Lankaa kutsuttiin aiemmin, on erittäin kiehtova ja monipuolinen luonto, vilkas kulttuuri ja historia sekä runsas eläimistö, johon kuuluu kaikkea norsuista ja leopardeista rikkaaseen linnustoon saakka. Matkallamme kiehtovaan Sri Lankaan koemme kaiken aaltoilevista teeplantaaseista ainutlaatuiseen Sigiriya-kallioon saakka, joka nousee suoraan maisemasta. Sri Lanka tarjoaa monia mahdollisuuksia sekä kiehtoviin luontoelämyksiin että rikastuttaviin kohtaamisiin maan upean värikkään kulttuurin ja historian kanssa.

Utforska

Sri Lanka

Matkojen lukumäärä: 4 st

Lue lisää

Sudan


Nubian mustilla faaraoilla on oma kiehtova tarinansa Niilin mahtavista valtakunnista.
Kaikki matkamme ja aavikkomatkamme Sudaniin on peruttu toistaiseksi maan tilanteen vuoksi. Aloitamme matkat Sudaniin uudelleen heti, kun saamme ulkoasiainministeriöltä vihreää valoa. Seuraamme Sudanin kehitystä tiiviisti, ja vaikka työtä on vielä paljon, uskomme myönteiseen kehitykseen pitkällä aikavälillä – pidämme peukkuja sudanilaisten puolesta. Orient Travelin tiimi.

Utforska

Sudan

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Tansania


Missään muualla maailmassa et voi kokea niin runsasta villieläimistöä kuin safarimatkalla Tansaniaan! Vain täällä voit nähdä suuria gnu- ja seepralaumoja niin kauas kuin silmä kantaa, kun ne vaeltavat vuodenaikojen mukana Serengetin halki. Tansanian matkoillamme näemme myös kunnioitusta herättäviä kissaeläimiä, kuten leijonia, leopardeja ja gepardeja, sekä norsuja, puhveleita, kirahveja, wartsikoja, gaselleja, antilooppeja, virtahepoja ja, jos on onnea, sarvikuonoja.
Hyödynnä tilaisuus päättää matkasi Sansibarin maagisella rantaparatiisilla!

Räätälöimme matkasi Tansaniaan, lähetä toiveesi täyttämällä alla oleva lomake. Tervetuloa Tansaniaan Orient Travelin kanssa!

Utforska

Tansania

Matkojen lukumäärä: 0 st

Lue lisää

Vietnam


Anna kiehtovan Vietnamin lumota sinut – se on maa, jossa on kaikkea. Maalla on rikas muinainen ja moderni historia, vilkkaita megakaupunkeja ja upea luonto. Kiertomatkamme luonnonkauniiseen Vietnamiin on täydellinen tapa kokea kaikki se, mitä Vietnam tarjoaa. Uskonnolliset temppelit, rehevät riisipellot, värikäs katuelämä ja hienot ruokailukokemukset ovat vain osa kaikesta siitä, mitä Vietnam tarjoaa.

Utforska

Vietnam

Matkojen lukumäärä: 8 st

Lue lisää