Marrakech ja vaellus Atlasvuorilla

Matkaehdot

Orient Travel on antanut vaadittavat takuut Kammarkollegietille.

Varaus ja maksaminen

Orient Travel lähettää halutusta matkasta tarjouksen, jossa on täydelliset tiedot ja ajantasaiset hinnat.

Kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen, varaus tehdään kirjallisella sähköpostivahvistuksella, jossa ilmoitetaan täydellinen nimi siten kuin se on passissa, osoite ja syntymäaika, minkä jälkeen varaus on sitova.

Kun Orient Travel vahvistaa hinnan, lähetetään matkustusasiakirjat, etumaksulasku ja loppumaksu. Etumaksulasku maksetaan pankkisiirrolla 377-7612 kahden pankkipäivän kuluessa.

Etumaksu vähennetään matkan kokonaishinnasta. Loppumaksu maksetaan laskulla pankkisiirrolla 377-7612 viimeistään 60 päivää ennen lähtöä.

Nykyisen matkan etumaksu ilmoitetaan aina tarjouksessa ja vaihtelee matkaohjelmasta riippuen. Etumaksu on tällä hetkellä 300 EURO henkilöä kohden.

Jos varaus tehdään myöhemmin kuin 60 päivää ennen lähtöä, koko matka maksetaan varauksen yhteydessä pankkisiirrolla.

Ensisijaisesti käytetään tarjouksessa ilmoitettuja hotelleja. Ylivaraustapauksessa määritetyt hotellit voidaan korvata muilla samanlaisilla hotelleilla, jolloin hintoja saatetaan mukauttaa.

Uudelleenvaraaminen

Lähtöpaikan, lähtöpäivän, matkan pituuden tai matkan muutosta pidetään peruutuksena ja uutena tilauksena. Jokaisesta matkustajan tekemästä matkasopimuksen muutoksesta veloitetaan maksu Orientenresorille aiheutuvien lisäkustannuksien takia. Tämä maksu vaihtelee matkan mukaan.

Peruutuskustannukset

Peruutusmaksu:

  • Jos varaus peruutetaan yli 60 päivää ennen lähtöä, maksetaan vastaava varausmaksu/etumaksu.
  • Mikäli peruutus tapahtuu 60 päivää tai vähemmän ennen lähtöä, maksetaan 100 % matkan hinnasta.

Peruutusvakuutus & Matkavakuutus

Eurooppalaisen ERV in yhteistyön ansiosta tarjoamme teille lisän kotivakuutukseenne, jotta olisitte mahdollisimman turvassa koko matkanne ajan. Lukekaa lisää mitä vakuutus kattaa sekä varatkaa tästä.

Oikeuden varaaminen sopimusehtoihin tehtäviin muutoksiin

Orient Travel pidättää oikeuden tehdä muutoksia matkan tiedotusmateriaalin tietoihin ennen sopimuksen tekemistä matkustajan kanssa. Pidätämme myös oikeuden tehdä matkustajaan sovellettaviin sopimusehtoihin muutoksia, jotka voivat ovat haitallisia matkustajalle. Kaikkiin tällaisiin muutoksiin sovelletaan pakettimatkailulain 12 pykälää (vastaa yleisten ehtojen 5.2 pykälää)

Hintamuutokset

Hinnat ovat vain ohjeellisia ja myös ne voivat muuttua hintamuutoksista riippuen joko ylös tai alas. Ajan tasalla olevat hinnat ovat saatavilla verkkosivuillamme osoitteessa www.orienttravel.se. Katso yleisten matkaehtojen liite 5.5.

Päiväohjelmien muutokset

Matkojemme päiväohjelmat tai ohjelmien kohdat voivat muuttua kansallisten juhlapäivien, peruutettujen tai viivästyneiden junien tai lentojen, suljettujen retkikohteiden, liikennekaaoksen tai sään takia. Orient Travel korvaa muut järjestelyt matkustajille mahdollisuuksien mukaan. Tällaiset muutokset eivät yleensä alenna matkan hintaa.

Matkustusasiakirjat

Matkustaja on vastuussa tilausvahvistusten ja matkustusasiakirjojen tarkistamisesta heti kun ne on vastaanotettu. Mahdollisista virheistä on ilmoitettava välittömästi Orientenresorille. Etu- ja sukunimet on kirjoitettava täsmälleen samalla tavalla kuin passissa. Jos niin ei tehdä ennen lipun tulostamista, lentoyhtiöt perivät käsittelymaksun. Muutoin on olemassa riski, että uusi lippu on esitettävä ja maksettava siitä aiheutuvat kustannukset (matkustaja maksaa nämä maksut). Jos niin ei tehdä, matkustajan pääsy lennolle voidaan evätä sovellettavien turvallisuussääntöjen perusteella.

Passi/viisumi

Matkustaja vastaa siitä, että passi on voimassa ja että tarvittavat viisumit ovat olemassa. Huomaa, että monet maat vaativat, että passi on voimassa vähintään 6 kuukautta suunnitellun paluumatkan jälkeen. Rikkoontunut passi tai passi, josta puuttuu sivu, voi johtaa maahantulokieltoon. Monet maat vaativat, että vähintään yksi sivu on tyhjä (leimoja ja viisumeita varten). Tarkista kunkin maan suurlähetystöstä, mitä maahantuloon vaaditaan. Jotkut maat eivät päästä maahan matkustajia, joiden passissa on Israelin leimoja. Orienttravelin on saatava tiettyihin maihin saapumista varten passikopiot, jotka lähetetään suurlähetystöille tai paikallisille viranomaisille.

Rokotukset

Tarkista aina lääkäriltä tai terveyskeskuksesta, tarvitaanko matkakohteeseen rokotuksia. Matkustaja on itse vastuussa pakollisista rokotuksista.

Vähimmäissumma matkaa peruutettaessa

Jos järjestäjällä on kohtuullinen syy olettaa, että viimeistään 25 päivää ennen lähtöä tehtyjen ilmoittautumisten määrä on pienempi kuin kyseisen matkan määritelty vähimmäismäärä, järjestäjällä on oikeus peruuttaa matka.

Lentomatka

Lentolippu on henkilökohtainen, sitä ei voida siirtää, ja sitä voidaan käyttää vain tiettyinä päivinä meno- ja paluumatkaa varten. Lentoajat ovat aina alustavia, jopa vahvistuksessa mainitut. Lentoyhtiöt ovat vastuussa matkustajalle lentolipussa mainittujen sopimusten ja määräysten mukaisesti. Jos matkustaja päättää varata lennon itse, matkustajan velvollisuus on ilmoittaa järjestäjälle kaikista aikataulujen muutoksista, koska ne eivät ole järjestäjän hallinnassa. Matkustaja maksaa silloin kaikki lentoviivästyksistä aiheutuvat lisäkustannukset, kuten siirtokuljetukset, ylimääräiset hotelliyöt ja muut. Käyttämättömistä järjestelyistä ei myönnetä vähennyksiä.

Majoitus

Hinnat perustuvat osaan kahden hengen huoneesta. Jos halutaan yhden hengen huone, hintaan lisätään lisämaksu. Lasten hinnat vaihtelevat lapsen iän ja hotellin ehtojen mukaan. Lisävuode tarkoittaa yleensä taitettavaa vuodetta, vuodesohvaa tai vastaavaa. Matkojemme hotellit ovat alustavia, ja ne voidaan vaihtaa muihin vastaavan tai korkeamman tason hotelleihin. Sen seurauksena hinta voi mahdollisesti muuttua. Jos matkustat yksin ja haluat jakaa kahden hengen huoneen toisen saman sukupuolen omaavan matkustajan kanssa, voimme tarjota kahden hengen huoneen vain, jos toisella matkustajalla on samat toiveet. Jos ei ole matkustajaa, jolla olisi samat toiveet, matkustajan on maksettava yhden hengen huoneen lisämaksu. Kolmen hengen huone tai kahden hengen huone lisävuoteella kolmelle aikuiselle voidaan järjestää usein pyynnöstä.

Lisäjärjestelyt

Lisäjärjestelyjä, kuten tietynlaisia majoituksia, retkiä, aterioita ja muita tapahtumia toteutetaan lisämaksua vastaan ja mahdollisuuksien mukaan. Jotkut järjestelyt voidaan tilata etukäteen, ja jotkut järjestelyt varataan matkakohteessa. Jos varattuja lisäjärjestelyjä ei voida toteuttaa, hyvitetään vain maksetut lisämaksut.

Järjestäjän palveluiden osittainen käyttäminen

Jos matkustaja ei osallistu määritettyihin kuljetuksiin tai matkaan sisältyviin järjestelyihin, korvausta ei myönnetä.

Toiveet

Orient Travel pyrkii vastaamaan toiveisiin ja pyyntöihin mahdollisuuksien mukaan. Haluamme huomauttaa, että toiveet ovat toiveita, ja että niitä ei voida taata, ellei niitä ole vahvistettu matkasopimuksessa.

Valitukset

Valitukset on tehtävä aina matkakohteessa mahdollisten toimenpiteiden toteuttamiseksi. Hinnanalennus- tai vahingonkorvausvaatimukset on tehtävä kirjallisesti matkanjärjestäjälle mahdollisimman pian ja viimeistään kahden kuukauden kuluttua kotiinpaluusta.

Riitojen ratkaisu

Osapuolten on yritettävä ratkaista sopimuksen tulkintaa tai soveltamista koskevat riidat itsenäisesti. Jos osapuolet eivät pääse yhteisymmärrykseen, riita-asian voi tutkia Ruotsin Allmänna reklamationsnämnden (ARN), Box 174, 101 23 Tukholma, www.arn.se, tai ruotsalainen julkinen tuomioistuin.

GDPR-laki (General Data Protection Regulation)

Me Orientenresorilla noudatamme GDPR-tietosuoja-asetusta. Tämä tarkoittaa, että voit tuntea olosi turvalliseksi siihen liittyen, miten meille antamiasi tietoja käsitellään, ja että sinun pitäisi tietää, että me olemme vastuussa yksityisyydestäsi ja tietosuojastasi ja kunnioitamme niitä paljon. Lue lisää täältä.

Tulostusvirheisiin ja muutoksiin liittyvän oikeuden varaaminen

Orient Travel pidättää oikeuden tehdä muutoksia tietoihin ennen sopimuksen tekemistä matkustajan kanssa kirjoitus- ja tulostusvirheiden takia. Pidätämme oikeuden muutoksiin, jotka koskevat hintaa, matkapäivää, lentoyhtiöitä ja muita ohjelmaan liittyviä asioita, joita emme voineet ennakoida matkaa suunniteltaessa ja tietoja tulostettaessa. Ajan tasalla olevat tiedot ja hinnat ovat saatavilla verkkosivuillamme osoitteessa www.orienttravel.se.

Yllä olevat matkaehdot ovat voimassa, ellei toisin mainita. Erityisjärjestelyihin ja ryhmämatkoihin sovelletaan erityisehtoja.