En bild på en orangutang på Borneo

Kestävä kehitys

Me Orient Travelilla kannamme vastuumme ympäristöstä, eläimistä, luonnosta ja ihmisoikeuksista.

Orient Travel asettaa korkeat vaatimukset kaikille yhteistyökumppaneilleen, kuten kuljetusyrityksille, käyttämällä vain nykyaikaisia liikennevälineitä (sähkö-, hybridi- tai polttoainetehokkaita ajoneuvoja). Suosimme usein julkista liikennettä, kuten junia, pidemmillä matkoilla, jos se on mahdollista ja jos se voidaan tarjota turvallisesti ja varmasti.
Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkien majoituspaikkojen kestävyyteen esimerkiksi varmistamalla, että ne kierrättävät mahdollisimman paljon. Kannustamme myös matkustajiamme auttamaan meitä esimerkiksi ripustamalla pyyhkeet kuivumaan sen sijaan, että ne vaihdettaisiin joka päivä.
Hallinnollisesti olemme myös siirtäneet kaiken siirrettävissä olevan käsittelyn digitaaliseen maailmaan ja vältämme paperille tulostamista tai esitteiden painamista. Nykyään lähetämme myös kaiken matkustajillemme digitaalisesti, kuten lentoliput, matkaohjelmat, matkatodistukset, arvosetelit jne.
Orient Travel kantaa tietenkin myös vastuunsa eläimistä, ja vältämme vierailuja ”näyttelytiloilla”, joissa eläimiä pidetään huonoissa oloissa, emmekä myöskään käytä eläimiä kulkuvälineenä nähtävyyksissä jne.
Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, olemme aina pyrkineet varmistamaan, että toimintamme hyödyttää paikallista väestöä, ja pyrimme näyttämään todellista ja nykyaikaista elämää, joka antaa koko matkalle kontekstin ja läheisyyden, johon voi palata. Matkustajiemme tulisi tuntea olevansa osa kulttuuria, tuntea sen sykkeen ja palata kotiin entistä paremmin ymmärtäen maailmaa ja sen ihmisiä.